made in pécs
EN | HU
EN | HU
made in pécs
  • ételital
  • film
  • lokál
  • súgó
  • zene
  • kapcsolat
  • Login
  • Register
Tickets
Shop
 
  • Koszits Attila - Pécs Underground '80
  • 7 900 Ft
 
ételital
Pécsi gasztro 2021
Arra kértük a pécsi gasztronómia fontos szereplőinek egy részét, mondják el, mit készítenének el idén a legszívesebben.  
ételital
Pécsi és baranyai szakácskönyvek
Pécsi, baranyai szakácskönyvek után kutattunk. Találtunk régieket és újakat is.
ételital
Teszteltük: Bagoly Street Food
A legfontosabbat veszik a legkomolyabban: az alapanyagot.
ételital
Ünnep elvitelre
Támogasd a helyit! Rendelj karácsonyi menüt vagy gasztroajándékokat pécsi vendéglátóktól!
ételital
Teszteltük: Eleven bor&tapas
Az ízek megkomponált harmóniája.
ételital
Teszteltük: Kijárat
Lelkes akarás, kevés gondolat.
ételital
Teszteltük: Vagamary Cukrászda
Gazdag választék, egyféle stílus.
ételital
Kávé és kovász
Ugyan ki nem szereti a kovászos kenyér és a frissen pörkölt kávé illatát? – tűnődtünk el, amikor összeállításunk témáját rendezgettük.
ételital
Teszteltük: Megyeri Élelmiszer
2 in 1. Élelmiszerbolt és étterem egyben.
ételital
Teszteltük: SteamCraft Sörkert & Bisztró
Klasszikusokban erős.
ételital
Kutyával mindenhová?
Megnéztük, hogy négylábú társunkkal melyik étterembe, bárba, kocsmába, élelmiszert árusító üzletbe tudunk betérni. Panaszra nem lehet okunk.
ételital
Teszteltük: Skoko
Lendületes nyitány, tiszta ízek, harmonikus megoldások.
ételital
Pécsi strandok vs. strandkaják
Strandoltunk és ettünk. A Hullámban és a Pollackon. Volt benne időutazás és nagyon kellemes meglepetés is.
ételital
Teszteltük: Pécsi Szalon Beer Bar & Lounge
Ennél helyibb talán nem is lehetne.
ételital
34 éve a Tettyén
1986 óta a Maszler-család üzemelteti a város legendás vendéglőjét, a Tettyét. Szerintünk ez is színtiszta helyi érték.
ételital
Teszteltük: Puszi Café
Finom részletek, kidolgozott koncepció, lendületes megvalósítás.
ételital
Nyitnikék
Egy soha korábban nem tapasztalt két hónap után nyitják ki ajtajukat  az éttermek: kezdenek benépesülni a teraszok, újra ég a láng a tűzhelyeken.
ételital
Gyerekek a konyhában
Szabó Réka Kata szervezett már gyerekeknek főzőkurzusokat és főzőtáborokat, ezért jól tudja, hogy a kicsiket milyen munkákkal lehet bevonni az otthoni főzésbe.
ételital
Baileys Strawberries & Cream
Akik Írországba látogatnak, vagy csak tervezik az utazást oda, gyakran elmerenghetnek a kérdésen, mi teszi a Baileyst ennyire ellenállhatatlanná?
ételital
Teszteltük: Blöff Bisztró
Hírét vettük a Blöff átalakulásának. A konyhát Miseta Zoltán viszi tovább. Vajon miként hat ez a kínálatra? – tűnődtünk.
© made in pécs városmagazin ÁSZF adatkezelés impresszum jogi nyilatkozat