ételital
Éttermi szemeszter
Az egyetemi-főiskolai évek, de már a középiskolaiak egy része is különös módon forog az evés körül.
ételital
Napi tábla, heti gyűjtés – Fazekas Bálinttal a Mecsek körül
A Szabadkikötő séfje erdők, mezők kincseit is kutatva épít baranyai konyhát a Király utca végén.
ételital
Már csak két hét és itt az Adventi Borszalon!
A Pécsi Borozó borászati és gasztronómiai magazin a Pannon Borbolttal karöltve már negyedik alkalommal szervezi meg az Adventi Borszalont.
ételital
Amit azonnal megtehetünk – Túlélőtippek a konyhai élethez
A konyhában is spórolnunk kell! A naponta emelkedő élelmiszerárak és az egeket verdeső energiaárak miatt sok mindent át kell gondolnunk az otthoni főzéskor is.
ételital
Bormaraton Vörösmarton
Pécstől alig egy órányira, Horvátországban valami remek dolog készül!
ételital
Kimozdulásmentes gasztronómiai utazás
Összeállításunkban olyan helyeket kerestünk, amelyekben tetten érhető egy-egy fogásban, italban egy másik ország, vidék vagy régió íze, pillanata.
ételital
Pécsi Szelet – baranyai gourmet piknik
Idén 5. alkalommal rendezik meg az egyre több látogatót vonzó gasztrofesztivált, a Pécsi Szelet – baranyai gourmet pikniket a Múzeum Utca Plusz keretében.
ételital
Hidegen, keverve
A rekkenőre forduló júniusban a vendéglátóhelyeken fellelhető gazdag frissítőkínálatba vetettük bele magunkat.
