made in pécs
EN | HU
EN | HU
made in pécs
  • ételital
  • film
  • lokál
  • súgó
  • zene
  • kapcsolat
  • Login
  • Register
Tickets
 
ételital
Első lett a Made in Pécs Café!
A Made in Pécs Café csapata adta el Magyarországon a legtöbb Monkey Shoulder whiskyt egy hónap alatt egy értékesítési versenyen.
ételital
Kávé, karrier, Pécs
A kávé ma már nem csupán egy reggeli ital: kultúra, közösségi élmény, sőt, egyre népszerűbb szakma is.
ételital
TOP 10 pécsi pizzéria
Örök kérdés, hogy melyik a legjobb pizzéria Pécsett.
ételital
Tökéletes olasz alapanyagok Pécsett
Nem kell Olaszországig utaznunk ahhoz, hogy tökéletes alapanyagokat szerezzünk be, hiszen Pécsett is vannak olyan üzletek, ahol egy bevásárlást megejthetünk.
ételital
Pécs és pizza: 7 érdekesség, amit eddig nem tudtál
Olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze a pécsi pizzákról, amit – szerintünk - még te sem tudtál.
ételital
Szabi, a pék a tökéletes pizzáról
„A tészta számomra a legfontosabb, a feltét inkább szubjektív”
ételital
Pécsi pizzahelyzet egy olasz szemével
Emanuele Gorrieri Olaszországban született, olasz-magyar állampolgár. Kíváncsiak voltunk arra, hogy átlagos olaszként milyennek látja a pécsi pizzahelyzetet.
ételital
Sette Giorni – Egy falat Itália
Egy falat Itália a Damjanich utcában.
ételital
Szexi Kekszi
A Ferencesek utcájában nemrég nyílt egy Kekszi nevű hely. Nem meglepő módon ínycsiklandozó kekszeket kínálnak a vendégeknek.
ételital
Tuti nyári tipp: Irem Kertje
Az Irem Kertje megnyitásakor a tulajdonosok egy különleges közösségi teret álmodtak meg.
ételital
Vasutas Borkert és Fröccsölde
Örömhír mindenkinek: az ikonikus belvárosi Vasutas Borkert és Fröccsölde szerencsére mégsem zárja be kapuit.
ételital
Nekem a kert diktál – Fabrice asztala
Fabrice Gonet először jó negyedszázada, a Francia Külügyminisztérium megbízásából érkezett Magyarországra.
ételital
Borutca: hazai borok, street food és élményzóna
Július 19-én Borutca a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetében.
ételital
Kóstold meg Pécset!
Szabó Zoli és a Planina Borháza borai a Vasutasban, július 5-ig.
ételital
Gombára fel! 
A kedvező időjárásnak köszönhetően egyre többen kirándulnak Pécs környékén is, és sokan a kellemes erdei sétát gombakereséssel ötvözik.
ételital
Irem Kertje
A Széchenyi tér 12. alatt nyílt meg az Irem Kertje.
ételital
Tolna után Baranya, avagy hogyan került gin a Zsolnay-palackba?
A Zsolnay Gin története.
ételital
Kattints és vidd! – Muncholás Pécsen
Ételt menteni és jót enni bombabiztos receptnek tűnik, hiszen megvan a jótett-érzés, és közben még spórolunk is. Muncholtál már? Mi igen.
ételital
„A jó kenyér testet és lelket táplál” 
Az Ágoston téren nyitotta meg a Kemencés pékségét 2013-ban. Ő volt az egyik első kézműves pék Pécsett és környékén.
ételital
„Alapvetés a lokalitás és a vegyszermentesség”
Lassú kelesztésű, vadkovászos kenyér és pékáru, „mert így a legjobb mindenkinek” – ez az Orma Gerilla Pékség a Király utca végében.
© made in pécs városmagazin ÁSZF adatkezelés impresszum jogi nyilatkozat médiaajánlat