Made in Pécs-díj 2022 – A Kultúra Junior kategória jelöltjei
Made in Pécs-díj 2022 – A Kultúra Junior kategória jelöltjei
szerk / 2022-12-14 lokál
A Kultúra Junior kategória jelöltjei.

Kortárs Junior

A Kortárs Junior 6-16 éves fiataloknak szóló, a vizuális neveléshez kapcsolódó múzeumpedagógiai program. A Pécsi Galériák küldetése, hogy segítse a fiatal korosztály vizuális nevelését, ezért a megszokott iskolai rajzórák izgalmas kiegészítő szerepét kívánja betölteni. A program lelke és motorja Balogh Tünde, akinek innen is köszönetet mondunk hiánypótló munkájáért.  

Tanuló Város Fesztivál

Hatodik alkalommal rendezték meg idén a Tanuló Város Fesztivált. Ez egy olyan rendhagyó esemény, amelyben a játékos tanulásé a főszerep, azaz egy nagyon hasznos rendezvényről van szó. Kreatív foglalkozások, előadások, kis- és nagycsoportos bemutatók, képességfejlesztő játékok, vetélkedők, zenei előadások, koncertek, táncház és néptáncbemutatók várták idén az érdeklődőket.

Diótörő foglalkoztató füzet

A Diótörő foglalkoztató füzetet Markó Éva és Bordás Melinda álmodta papírra. Az iskolásoknak készült füzetecske tele van remek rejtvényekkel, feladatokkal, olvasnivalóval, rajzolnivalóval, hátán kivágható adventi kalendáriummal, középen karácsonyi matricákkal. A tartalmas időtöltést kínáló füzet E. T. A. Hoffmann meséje nyomán készült, a közelgő ünnepekre ajánljuk minden szülő figyelmébe!

(A Made in Pécs-díjak odaítéléséről kizárólag szerkesztőségünk dönt, a győzteseket díjátadónkon hirdetjük ki január közepén. De, mint minden évben, idén is lesz egy közönségdíjasunk, amiről olvasóink döntenek. A szavazás a közönségdíjról december 16-án, pénteken indul. Szavazzatok sokan, döntsetek ti egy fontos díj sorsáról, nagyon számítunk rátok!) 

 

 

film
Az igazság
 
lokál
Pécs Guide - Útikalauz (nem csak) pécsieknek
 
súgó
Rendezés