Csillagösvény Lovasudvar Egyesület
Csillagösvény Lovasudvar Egyesület
promo / 2023-05-17 lokál
Szeretettel várunk állandó és új lovasokat, akik a lovaglás élményén túl szeretnének kapcsolódni mind a lovakhoz, mind az ő otthonukhoz, a zselici erdők ölelésében található csendes, civilizációtól távol eső völgyhöz.

Lehetőség van akár teljesen kezdőként elkezdeni a lovas életet, lóközpontú szemléletben, közös erdei sétákkal a lovak mellett, fokozatosan mélyítve a tudást és a kapcsolatot. Haladó, biztos lovastudással rendelkező lovasaink pedig terepbiztos hátaslovainkon élvezhetik a lovastúrák önfeledt élményét.

Olyan lovasoknak és leendő lovasoknak ajánljuk ezt a lehetőséget, akiket nem pusztán a fölösleges idő eltöltése motivál a lovaglásra, hanem a lovaknak a mélyebb megismerése.

Idén nyáron több lovastábor is megrendezésre kerül, ahová szeretettel várunk minden korosztályt, aki szeretne gyönyörű környezetben, izgalmas tereplovaglásokon részt venni. A tábor során a résztvevők elsajátítják a lóápolás és -tartás alapjait, naponta a tudásszintjüknek megfelelő tereplovagláson, lovas kiránduláson vehetnek részt, a fennmaradó időben pedig izgalmas programokkal készülünk: lófestés, sörényfonás, strandolás, kürtőskalács készítés, játékok.

https://csillagosvenylovasudvar.hu/

csillagosvenylovasudvar@gmail.com

+36 30 099 3245

(X)

lokál
Titkos alagút – földalatti egyház
 
lokál
Portré: Kőműves Glória
 
lokál
Megújult az ibafai Pipamúzeum