Második a budapesti Mitico lett, harmadik pedig a sárvári Turner’s Café. Csak érzékeltetésképpen: a Made in Pécs Caféban közel dupla annyi whiskyt fogyott, mint a fővárosi bárban, ami egyrészt köszönhető a jó ízlésű vendégeknek, másrészt pedig a bár személyzetének, akik kreatív és isteni finom koktélokat kevertek a whiskyből. A Monkey Shoulder ugyanis egy blended malt skót whisky, amit többfajta single malt whiskyből kevertek össze úgy, hogy további keverésre is alkalmas legyen, azaz koktélok alapanyagának kitűnő választás.
Az országosan kimagasló eredmény jutalmaként a Made in Pécs Café bártendere, Schlitt Richárd részt vehetett a márka által Montenergóban megrendezett háromnapos Monkey Campen, ahol a szakmai program keretében a világ TOP 50 bárjából érkezett menedzserek, bártenderek és tulajdonosok tartottak színvonalas előadásokat.
Kollégáinknak szívből gratulálunk ehhez a csodás eredményhez, sok ilyen és ehhez hasonló sikert kívánunk, no és persze még több finom koktélt!
Maltini
A Made in Pécs Café legnépszerűbb Monkey Shouldert tartalmazó koktélja a Maltini.
4cl Monkey Shoulder
2cl Passoa
2cl limelé
2cl málna püré
1cl passion fruit püré
4cl ananászlé
A Maltini nem szerepel az itallapon, de legyél profi, kérd a pultnál, kollégáink örömmel elkészítik neked. Egészségedre!