ZAJZAJZAJ podcast #5 // Kunics Olivér (IDEGEN)
ZAJZAJZAJ podcast #5 // Kunics Olivér (IDEGEN)
szerk / 2022-01-20 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast ötödik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Olival 2021. május 5-én a családról, Bergamo-ról, egy fantasztikus utazásról, az IDEGEN Vasárnap című lemeze körüli krízisekről, egy Fekete Zajos jelenésről beszélgettünk. Kevesebb szó esik a zenéről, más zenékről, mint az eddigi részekben, és többet beszélek én, mint szeretnék, ettől még remélem, hogy Oli és az IDEGEN rajzolódik ki általa."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Kiegészítő tartalom:

Egy playlist a részben elhangzó dalokkal.

 
(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)
 
lokál
BRODKA x RESERVED
 
lokál
A 48-as tér és a Petőfi-szobor kalandos története
 
ételital
Teszteltük: Café Frei