ZAJZAJZAJ podcast #34 // Ádi, Papa
ZAJZAJZAJ podcast #34 // Ádi, Papa
szerk / 2023-11-16 zene
Köszöntünk minden kedves érdeklődőt a ZAJZAJZAJ podcast 2. évadában! Ahogy tavaly, idén is kéthetente, a Made in Pécs közreműködésével jelennek meg beszélgetéseink. A házigazda Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából: 

"A tervem az volt, hogy a zajzajzaj podcast 2023-as évadának zárása egy olyan duplaepizód lesz, ahol Papa és Ádi lesznek a beszélgetőtársaim. Számomra a mai napig lenyűgöző az a mélység, ahogyan ők a zenét értik, az a szakmai és érzelmi viszony, ami a zenéléshez fűzi őket. Tiszta szívemből mondhatom, hogy életem egyik legnagyobb szerencséje az ő párosuk. Aztán húzódott egyre csak a felvétel, mert fontosabb volt befejezni az X lemezt, felvenni a kisfilmeket, próbálni az új dalokat, egyszóval nehéz volt megállni egymásért, miközben épp a közös ügyünkért futottunk. Így tolódott ilyen távolra az évadzárás, ellenben azt hiszem, nagyon szép beszélgetéssel búcsúzunk. Idén már több adás nem jön, 2024-ben folytatódik a zajzajzaj podcast."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

ételital
Bor-Boksz: Kadarka
 
film
Toldi – A mozifilm
 
film
A játszma