ZAJZAJZAJ podcast #31 // Pálinkás Tomi
ZAJZAJZAJ podcast #31 // Pálinkás Tomi
szerk / 2023-08-10 zene
Köszöntünk minden kedves érdeklődőt a ZAJZAJZAJ podcast 2. évadában! Ahogy tavaly, idén is kéthetente, a Made in Pécs közreműködésével jelennek meg beszélgetéseink. A házigazda Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából: 

"Elutaztam Szadára Palika barátomhoz. Vittem magammal a hordozható ZZZ stúdiót (értsd: fasza diktafon). Útközben Isten Háta Mögöttet hallgattam, meg Pearl Jam Tent, ment fel a pulzusom, szóval lélekben készültem a barátommal való találkozásra. Hogy milyen? Erős és kedves. Megvizsgálta a hallásomat (bal fülben csipke), ettünk rétest meg fagyit és elmentünk a hegyoldalba, ahol laknak Zsuzsival. Leültünk egy sarokba és egyszer csak valamikor megnyomtam a recet. Előkerül a palotai gyerekkor, tesis évek, IHM, cucc, Nagyúr és még a gitár is."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

súgó
Afrika Napok
 
zene
Kösz Vitya, Erkölcsi Mozsdo
 
ételital
Jön a Belward cirfandli!