ZAJZAJZAJ podcast #28 // Wake Up 1230
ZAJZAJZAJ podcast #28 // Wake Up 1230
szerk / 2023-06-29 zene
Köszöntünk minden kedves érdeklődőt a ZAJZAJZAJ podcast 2. évadában! Ahogy tavaly, idén is kéthetente, a Made in Pécs közreműködésével jelennek meg beszélgetéseink. A házigazda Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából: 

"Baksa, Frenk, Papszabi az elmúlt 10-15 évünknek állandó szereplője, backstage-ek, klubok, zajos éjszakai világmegváltások és megtört lelkek támogató csendjének története ez. Rengeteg őrült kaland és a belőlük születő komolyan vett játék. A Wake Up egyszerre közös játszótér, egyszerre apropó a további kalandozásokra. Természetesen őket is a gyerekkori indulásról kérdeztem, de aztán ebben a közel 40 percben volt minden. A káosznak az a formája, ami valahogy természetes létmódunk, így aztán vélhetően átrendezzük a körülöttünk lévő részecskéket. Tartós elviselése lehetetlen, alkalmazása során ügyeljen az orvosa által megadott gyakoriságra. Holnap mondjuk a Fishingen!"

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

ételital
Enni borral 6. – grill és bor
 
lokál
Zöld Pécs - Az év kétéltűje: Zöld varangy
 
zene
Május 17-től szeptember 28-ig Káptalan Kert!