ZAJZAJZAJ podcast #21 // Alaszka
ZAJZAJZAJ podcast #21 // Alaszka
szerk / 2023-03-23 zene
Köszöntünk minden kedves érdeklődőt a ZAJZAJZAJ podcast 2. évadában! Ahogy tavaly, idén is kéthetente, a Made in Pécs közreműködésével jelennek meg beszélgetéseink. A házigazda Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.
Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. most? köszönöm".

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Az évad első adásában az Alaszka zenekarral ültem le a stúdióban. Ezeréves ismeretség, miközben a zenekar Majd című első lemeze a felvétel idejében éppen friss, ropogós, 2022-es. Dunaújvárostól Budapestig, a zenekarcsinálás girbe-gurba útjain a Majd elkészülésének nehezebb és könnyebb szakaszain át idéződik fel a múlt. Van, hogy közös, és minden bizonnyal lesz is."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

ételital
Egy év hullám
 
lokál
Játékos séta
 
lokál
Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium