ZAJZAJZAJ podcast #11 // Bóra Áron (Unzer)
ZAJZAJZAJ podcast #11 // Bóra Áron (Unzer)
szerk / 2022-04-14 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizenegyedik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Tavaly nyár végén ültünk le Áronnal, egy nappal a fishinges Kispál koncertje után. Közös múltidézés ez, de nem nosztalgiaparty. Áron a szívén a száján őszinteséggel mesél kamaszkorról, gyerekkorról, Kispál-korról. Kiderül valami abból a határozottságból, naivitásból, idealizmusból és egyszerre szikár realizmusból, ami Áron világát szervezi. Eljutunk jelenlegi zenekaráig, az Unzerig és beszélgetünk egy olyan céges szerveződésről, ahol érvényes nyelv a szeretet. Nem cégreklám, hanem jó példa!  Érdekes, csupa szív ember a barátom, figyeljétek csak!

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

lokál
Portré: Prof. Dr. Miseta Attila
 
zene
KFT
 
lokál
Először rendez Pécsett SWIMATHON-t a Pécsi Közösségi Alapítvány