ZAJZAJZAJ podcast #10 // Bátori Gábor Jim (sinco)
ZAJZAJZAJ podcast #10 // Bátori Gábor Jim (sinco)
szerk / 2022-03-31 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizedik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Mindig azt hiszem, hogy Jim-et már évtizedek óta ismerem. Aztán kiderül, hogy évek azok, sőt, néha az is, hogy Őt magát kevésbé, mint az alkotásait vagy az azokhoz való viszonyát. Jól esett tavaly novemberben leülni és végigbeszélni a dolgainkat, megint harapni egy nagyot az emberből, aki Ő. Két MTV nemzedék gyerek beszélget, erős az Ajka-Komló tengely és az autodidakta világkép, a vidéki srácok szerencsepróbája, ami – mint abban megállapodunk – végtére is bejött. Elmélkedünk a zenéről, képről, filmről, aztán beüt az extrém sport, a tetoválógép, és forog a buszkerék".

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

súgó
OFF-Biennálé: A kút és az inga
 
ételital
Ízek ajándékba
 
lokál
Élményre hangolva