The White Dominos, Ozone Mama, Mongooz and the Magnet
The White Dominos, Ozone Mama, Mongooz and the Magnet
szerk / 2015-04-09 zene
Három elképesztően dögös bandát hallgathatunk meg április 10-én a Pécsi Est Caféban, ráadásul ingyenesen!

A klasszikus rock aranykorába, a 60-as, 70-es évekbe nyúlnak vissza a fellépők, hogy modern újraértelmezésükben új ízt adjanak a jól bevált, nyers hangzásvilággal, húzós riffekkel és fülbemászó dallamokkal operáló számaiknak.

A fesztiválhangulatot a Dániából érkező The White Dominos (képünkön) fogja várhatóan kimaxolni - a banda tagjai az élő fellépések elkötelezett hívei, így Pécsett is remek hangulatra számítunk tőlük. Elhivatottságukat jól jelzi, hogy az első albumukat a manapság szokásos hangsáv-rengeteg helyett egy darab kazettára rögzítették, hogy a hanghordozókon is autentikusak maradjanak.

Hazai fellépőként az Ozone Mamával is találkozhatunk az este folyamán. 2012-ben az év felfedezettjeinek választották a bandát a Fonogram díjátadó gáláján, egy évre rá pedig a Hard Rock Rising nemzetközi megmérettetésen több ezer indulót maguk mögé utasítva a 23. helyet sikerült megszerezniük. Azóta folyamatosan turnéznak és a Petőfi Rádió mellett több amerikai adón is pörgetik a számaikat.

No és persze a helyi norvég-ír-magyar trióról, a Mongooz & The Magnetről sem feledkezhetünk meg, akik az este tematikájához illeszkedve kicsit nyers, nagyon dallamos számaikkal remekül beindítják majd a bulit.

Pécsi Est Café (Rákóczi út 46.) Ápr. 10. 21:00. Ingyenes.

 

zene
Punnany Massif
 
lokál
Portré: Darabont Mikold
 
zene
Psycho Mutants szülinapi koncert