Telekom Electronic Beats x Zsolnay Fényfesztivál
Telekom Electronic Beats x Zsolnay Fényfesztivál
promo / 2023-07-05 zene
A Zsolnay Fényfesztivál már önmagában is grandiózus esemény, de a Telekom Electronic Beats még egy zenés-táncos összejövetellel is megfejeli a jóságot. Írjátok be július 8-át a naptárakba!

Balzsamos nyári estén egy történelmi épület zöldellésben úszó kertjében bulizni: így hangzik egy recept, aminek a végeredményéből csak az nem falatozik szívesen, aki nem tud róla. 

Egészen konkrétan a Janus Pannonius Múzeum tövében (Káptalan utca 5.) vizsgálunk meg együtt olyan dolgokat, mint hogy milyen az, amikor sok jó ember nagy helyen is elfér, mennyire illeszkednek a natúrborok egy gyönyörű zöld ligetbe, hogyan néz ki egy gigantikus hőerőmű alakja a fény nyelvére lefordítva, illetve milyen reakcióba lépnek az egészséges ételek az innovatív dj-szettekel.

Aha, ezek mind lesznek.

Zenéből igazán sokszínű, műfajbörtönök felett álló mixet válogattak össze a szervezők: érkezik a helyi BETWIXT brigád, nélkülük a party félkarú óriás lenne, rajtuk kívül fellép Kocsis Bence, azaz OIEE, a szikrázó női rapvulkán, Sisi, a szintén rímekben beszélő Co Lee, és a még mindig misztikus maszkban mutatkozó Hundred Sins.

Kezdés: 16:00, a belépés ingyenes!

És aki még bírja, az este az Amper Klubban folytathatja a Telekom Electronic Beats-ezést, ahol ugyancsak elég combos a line-up.

Napközbeni esi ITT.

Esti, Amper Klubos esi pedig ITT

(A buli a Telekomosok Fesztiválja részeként valósul meg, amely az ország minden táján ingyenes koncerteket és kulturális programokat hoz tető alá a nyár során.)

lokál
Portré: Alapi Tóth Zoltán
 
lokál
Made in Pécs-díj 2016 – Kultúra Junior
 
lokál
PTE KPVK