Dumaszínház
Dumaszínház
Papp Viktorina / 2016-09-20 súgó
Ugyan Kormos Anett és Kovács András Péter randevúja csak a színpadon valósul meg, Numera című közös előadásukkal mégis megpróbálják a közönséggel együtt feltárni a párkeresés útvesztőit.

A hazai stand-up comedy két emblematikus alakja nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen olyan témát boncolgatnak, amiben mindenkinek van tapasztalata. Legyünk őszinték: humoros vagy ciki biztosan sokkal több is, mint kellemes. Kormos Anett csípős őszintesége, önreflexiói nem csak műsoraiban, hanem írásaiban is megjelennek, amelyek miatt bármelyik nő érezheti úgy, mintha csak egy barátnője történeteit hallgatná. Ezt a közvetlenséget pedig nagyon jól egészíti ki Kovács András Péter férfias attitűdje, aki a látszat ellenére mégis egy picit esetlen.

Az előadás különleges pikantériája, hogy speciális videóbejátszásokkal is készülnek a nézők számára. Az est arcpirító hangulatáról pedig táncverseny és a közönség egy-egy tagjával folytatott kérdőívezés gondoskodik majd. Ugyanakkor nem kell búsulnunk akkor sem, ha egyedül érkezünk, hiszen a két humorista néhány „szerencsés” nézőnek párt is keres majd.

E78 (Zsolnay Kulturális Negyed) Szeptember 20. 18:00. Jegyár: 2900 Ft.

 

film
A Gucci-ház
 
súgó
Díjnyertes Saller
 
lokál
Tilos