Az este, amikor a lehetetlen valósággá válik
Az este, amikor a lehetetlen valósággá válik
promo / 2024-04-05 súgó
Közeleg az év legvarázslatosabb pécsi estéje, ahol a színpadot Kiss V. Balázs illuzionista veszi birtokba!

Balázs hazánk mellett számos külföldi ország színpadát is megjárta már. Bizonyított a Dubaji Világkiállítás illuzionistájaként, emellett a mai napig a nemzetközi Forma-1 futamok állandó fellépője. Rengeteg hazai hírességet és világsztárt kápráztatott már el mutatványaival, és számtalan alkalommal mutatta meg tehetségét többezer fős közönség előtt is.

Április 13-án Balázs legújabb műsorának, a Káprázat Színházának a PKK Apáczai Művelődési Ház ad otthont, ahol egy elképesztő nagyszínpadi show-val varázsolja el a nézőket. Az előadás során Balázs és segítői elkalauzolnak a bűvészet összes válfajába olyan trükkök segítségével, amik a közönség sokat látott tagjait is könnyedén lenyűgözhetik.

A nézők részesei lehetnek egy interaktív produkciónak, ahol a realitás határai elmosódnak és a lehetetlen valósággá válik. A műsorban az olyan látványos illúziók dominálnak, mint a lebegés vagy az eltűnés, ezen kívül a résztvevőket mentalizmus és szabadulóművészet ejti egyik ámulatból a másikba.

Foglald le a jegyedet a kaprazatszinhaza.hu oldalon és lépj be te is a varázslat birodalmába Kiss V. Balázs vezetésével! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen egy ilyen különleges estét életed végéig emlegetni fogsz!

(X)

ételital
Teszteltük: Medina’s
 
lokál
Játékos séta
 
lokál
Minden sarkon gitáros