Újra Orfűi Másnap a Fishingen!
Újra Orfűi Másnap a Fishingen!
szerk / 2015-06-15 lokál
Idén is megcsináljuk a tavaly hatalmas sikerrel debütált Orfűi Másnapot, a Fishing on Orfű napilapját! Nektek nagyon jó lesz, nekünk nagyon rossz, mert higgyétek el, cefet egy meló másnaposan, korán reggel újságot készíteni. Start június 18-án, csütörtökön.

Tavaly hatalmas sikert aratott az Orfűi Másnap. Ekkora őrületre, bevalljuk, még mi sem számítottunk. Hosszas mérlegelés után, a felénk áradó szeretet és biztatás hatására úgy döntöttünk, idén is belevágunk, még akkor is, ha egyáltalán nem egyszerű fesztiválszituációba keveredve korán kelni és szétment aggyal újságot készíteni, de idén is vállaljuk a kihívásokat. 

A lényeg: az Orfűi Másnap első száma június 18-án, csütörtökön jelenik meg, utolsó száma pedig 20-án, szombaton. Minden nap 16 órakor kezdődik a terjesztés. Idén is igyekszünk mindenkinek gyorsan házhoz vinni az újságot.

Offline LED Üzenőfal: Ezennel bedurrantjuk nagysikerű Offline LED Üzenőfalunkat, ahová várjuk különleges üzeneteiteket a Fishingezőknek. Ne fogjátok vissza magatokat, jöhetnek a rövid levelek dögivel ide: info@madeinpecs.hu

Készüljetek, csütörtökön jön a világhírű Orfűi Másnap! Mi már várjuk nagyon!

súgó
Virtuóz mesterek ünnepi hangversenye a Pécsi Bazilikában
 
súgó
Frankofón Fesztivál
 
súgó
Szász Zsolt bábművész kiállítása