Tutto Bene Scarpe: stílus és minőség
Tutto Bene Scarpe: stílus és minőség
promo / 2019-09-02 lokál
A nyár utolsó napján nyitotta meg nyolcadik üzletét a Tutto Bene Scarpe, a városban egyedülálló kínálattal.

A boltban fellelhető cipők, táskák és kiegészítők gondos kidolgozással, minőségi anyagokból készülnek. A cipőkre jellemző a sokféleség, a finoman elegánstól az extravagánsig minden stílus és minden korosztály képviselője megtalálhatja azt a darabot, ami az ő szívéhez szól, és egészen biztosan talál az üzletben olyan táskát, övet, pénztárcát vagy sálat, ami színben passzol hozzá. A termékek mind Európában készülnek, a dél-dunántúli régióban pedig egyedül Pécsett érhetők el.

A cipők különlegessége az is, hogy a tervezők bátran kombinálják a bőr, textil és lakk anyagokat. Ráadásul minden cipőből egyetlen méretsor érkezik az üzletbe, így akik időben lecsapnak egy-egy cipőre, biztosak lehetnek benne, hogy az nem fog szembe jönni velük az utcán. Nem túlzás azt állítani, hogy a Tutto Bene Scarpe nemcsak követi a divatot, hanem diktálja is.

Mivel az árukészletet hetente frissítik, érdemes rendszeresen betérni az üzletbe és megszerezni a stílusteremtő darabokat. Az aktuális kínálat nyomon követhető Facebook és Instagram oldalukon is. A Tutto Bene Scarpe a Forrás Üzletház 2. emeletén várja a vásárlókat az őszi-téli kollekció kínálatával, izgalmas színekkel és anyagokkal, ráadásul szeptember 6-án és 7-én 10% kedvezménnyel.

(X)

lokál
Meló-Diák szakmai gyakornoki program az IT-munkaerőpiac fejlesztéséért
 
lokál
A világ borászai szigetvári hordókkal „fűszerezik” boraikat
 
zene
Káptalan Kert: start!