Tovább bővít a HARMAN
Tovább bővít a HARMAN
promo / 2020-11-02 lokál
Dinamikusan fejlődik a világ legnagyobb autómárkáinak dolgozó HARMAN pécsi gyára, hosszútávú céljaik megvalósításának érdekében pedig elindult egy jelentős munkaerő-toborzás is a cégnél. A részletekről Somogyvári Lajossal, a pécsi gyár igazgatójával és Petrovics Eszterrel, a cég helyi HR-vezetőjével beszélgettünk.

Korábban szórakoztatóipari és híradástechnikai termékek gyártásával foglalkoztak, az utóbbi években viszont az autó-hangtechnika terén vált a HARMAN húzónévvé. Továbbra is ez a fő profiljuk?

Somogyvári Lajos: Igen. Az autó-hangtechnikai gyártás 2018-ban indult be nálunk, jelenleg ezen a téren zajlik jelentős fejlesztés és ezen a területen tervezünk bővíteni. A másik stratégiai célunk, hogy a jövőben Pécs legyen a cég autóerősítőket gyártó központja, ezért egy nagyon jelentős bővülést tervezünk. Autóipari elvárásoknak megfelelően felújítottunk egy 4 ezer négyzetméteres, korábban nem használt csarnokrészt, melyet reményeink szerint nemsokára már be is lakunk. Egy másik szakterületet is ki kell emelni, ahol jelentős bővítést és eszközfejlesztést hajtottunk végre. Ez az SMT, azaz a felületszerelési technológia területe. Mindezzel párhuzamosan bővül még a kézi összeszerelés gyártósora is.

Hány embert keresnek és milyen pozíciókra?

Petrovics Eszter: Jelenleg 650-en dolgoznak nálunk, de a következő év végére szeretnénk elérni az 1000 főt, ami ezeknek a nagy fejlesztéseknek a kivitelezéséhez elengedhetetlen. Főként SMT- és összeszerelő-operátorokat keresünk, ezekre a betanított fizikai munkákra pedig bárki jelentkezhet. Keresünk minőségügyi mérnököket, folyamatmérnököket, SMT-mérnököket, tesztmérnököket, továbbá technikusokat és gépészeket is. Elektronikus úton várjuk a jelentkezéseket a toborzaspecs@harman.com címre.

Miért válasszák a HARMANT, miért érdemes csatlakozni a céghez?

Petrovics Eszter: Azoknak, akik jelentkeznek hozzánk, egy biztos álláslehetőséget ajánlunk, versenyképes jövedelmet, melyhez komoly cafeteria-csomag járul, valamint teljesítményalapú bónusz is. Egy stabil, biztos lábakon álló, folyamatosan fejlődő cégről van szó, és hosszútávra tervezünk.

(X)

film
Jancsó 100
 
lokál
HR-Rent
 
zene
Punnany Massif