Sok diák és nyugdíjas dolgozna a nyáron
Sok diák és nyugdíjas dolgozna a nyáron
promo / 2019-05-07 lokál
Közeledik a nyár. Baranya megye számos vállalatának ez azt jelenti, hogy gondoskodnia kell a plusz munkaerő toborzásáról.

A szezonra felvett alkalmazottak azonban gyakran extra szervezést, odafigyelést igényelnek, sőt, már megtalálásuk is nehéz. Ha egy szakértő humánerőforrás-szolgáltatóra bízza a feladatot, akkor idén nyáron problémamentesen üzemeltetheti cégét.  

A Viapan Group több évtizedes tapasztalatával egész Baranya megyében toboroz munkavállalókat az összes aktív korosztályból. A nyári szezon plusz feladatait főként diákmunkásokkal és nyugdíjasszövetkezeti tagokkal lehet megoldani.

A Meló-Diák Hálózat diákjai nem csak a termelésben, mezőgazdasági munkák terén, de a vendéglátásban, turizmusban, adminisztratív munkakörökben is értékes segítséget jelentenek. Sok diák rendelkezik alapos szakmai tudással, tapasztalattal, és a Pécsett tanuló külföldiek százai is szívesen dolgoznak akár nyáron, akár egész évben.

A Déli Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet tagjai pedig több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező aktív, agilis és megbízható nyugdíjasok, akiket szintén lehet alkalmazni egyszerűbb betanított, takarítói munkakörökben, de akár összetettebb feladatokban is. Sőt, nagyon sok diplomást is találunk a köreikben, akik esetében a 30+ éves mérnöki, közgazdasági, könyvelői tudás nem hazudik.

Akár diákokkal, akár nyugdíjasokkal, akár mindkét csoporttal oldaná meg a munkaerőigényét, a Viapan Group a toborzás, szervezés és a bérszámfejtés összes gondját leveszi az Önök válláról.

(X)

 

ételital
Somlói 260-2700 forint között
 
film
Asteroid City
 
ételital
Pécsi vendéglátós-válogatott