PTE Innovációs Nap 2018
PTE Innovációs Nap 2018
/ 2018-04-18 lokál
Szeretettel várunk május 7-én a Pécsi Tudományegyetem Innovációs Nap rendezvényeire!

Az idei évben a Zsolnay Negyed ad otthont a Pécsi Tudományegyetem Innovációs Napjának. A rendezvény keretei között előadásokat hallhattok a 3D vizualizációs technológiákról és alkalmazásairól, a méz, avagy a folyékony arany valódi értékéről, illetve arról, hogy miért, és hogyan lehetsz amatőrből profi vállalkozó. Az előadásokat követően két megvalósult innovációt mutatunk be: Weiss Péter Fotelgazda előadásában a galaxis első Gastro Realityjét ismerhetitek meg, illetve Szabó Gábor mesél az Okospadról, azaz a fenntartható, sziget üzemű térbútorokról.

A program helyet ad a PTE Inspirációs Poszter Szekciónak, ahol többek között az Innovációs Díj pályázói mutatják be ötleteiket. Az Innovációs Napon a PBKIK közreműködésével valósítjuk meg az Innováció Coaching Workshopot és a Kamarai Innovációs Fórumot. Előbbin a Poszter szekció kiállítói kaphatnak szakmai támogatást ötletük továbbfejlesztéséhez, míg utóbbin a Kamara innovációtámogatási kezdeményezései kerülnek bemutatásra. A coaching workshop után információt kaphattok az EIT Health segítségével megvalósítható nemzetközi egészségipari üzletfejlesztési lehetőségekről. A program zárásaként a Simonyi BEDC Final Pitch programjának és E-sport versenynek is helyszínt biztosít rendezvényünk.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A program részletei és a regisztrációs link az innovacio.pte.hu oldalon érhető el. A rendezvény résztvevői között 4 db Fishing on Orfű páros napijegyet sorsolunk ki!

(X)

zene
Mehringer
 
lokál
Helyben lettek sikeresek
 
zene
Fábián Juli & Zoohacker