Őszinte beszéd, jövőbe vezető gondolkodás
Őszinte beszéd, jövőbe vezető gondolkodás
/ 2018-10-18 lokál
Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. értékesítési és marketing igazgatója személyes és munkakapcsolatot ápol Öhlmüller Eszterrel, a MarkCon Informatikai Kft. ügyvezetőjével. Mindkét üzletasszony jövőbe mutató szellemiséget képvisel – országos szinten is – és az egyenes, őszinte beszéd hívei.

„A szokásos keretrendszerekből való kilépés jellemez minket. Erre szükség is van, ugyanis naponta találkozunk olyan feladatokkal, amiknek a megoldásához ez elengedhetetlen" – mondja Zsófia, hozzátéve, hogy nem az üzleti életre sokáig jellemző sztereotípiák elleni küzdelemre gondol, ebből a szempontból ma már sokkal jobb a helyzet, mint akár 10 évvel ezelőtt. „Persze férfiak által dominált szektorban dolgozom, de ez is arra ösztönöz, hogy kreatívan kezeljem a problémákat."

„A MarkCon-nál a problémamegoldó gondolkodásban hiszünk. Képesek vagyunk minden problémára friss szemmel tekinteni, új szempontokat észrevenni, hogy hatásos megoldásokat szállítsunk ügyfeleinknek" – meséli Eszter, aki az egyszerűségben és az átláthatóságban látja a megoldásaik legfontosabb ismérvét. „Azért is élvezzük a Zsófiékkal való együttműködést, mert mindkettőnknek, mindkét cégnek az jelenti a sikert, ha a projektjeink valódi, kézzelfogható, eddig nem látott megoldásokkal, eredményekkel járnak!”

Egyikük sem női vezetőként tekint magára, hiszen csapatot irányítani férfiként és nőként sem egyszerű feladat, így a pozíció megszerzése után mindenkinek felelős irányítóként kell helytállnia és kivívni a munkatársak tiszteletét.

(Vállalkozásfejlesztéssel, innovációval, kreatív iparral, humánerőforrás-fejlesztéssel valamint a város és a régió gazdaságával kapcsolatban még több információt a pbkik.hu és a pecsgazdasaga.hu oldalakon találsz.)

(X)

film
Viszontlátásra odafönt
 
lokál
A repülőgépgyár visszahozta: Pécsett is vannak lehetőségek
 
zene
30Y