Szamárfül Családi Fesztivál
Szamárfül Családi Fesztivál
Papp András / 2022-08-24 súgó
Lassan vége a nyárnak. Ezzel együtt lassan vége a szünidőnek, a gyerkőcöknek elkezdődik a suli, beindul a végeláthatatlan tanulás, véget ér a felhőtlen vakáció. A végén azonban lehet még egy nagyot bulizni! Augusztus utolsó hétvégéjén érkezik a Szamárfül Családi Fesztivál, ahol nagyszerű programokkal lehet elbúcsúztatni a nyarat.

A bulihoz elsősorban jó zene és jó koncertek kellenek, ezért most csak ezekből szemezgetünk, de fontos, hogy a zenén kívül rengeteg más érdekesség is lesz a programban.

Bíró Eszter (képünkön) Időradír című interaktív családi koncertjével érkezik. Az Állati zenés ABC és az Időradír című lemezét sokan ismerik, de a JimJam TV-n futó, Az Időmanó kalandjai című sorozatát talán még többen. Koncertje izgalmas kalandozás lesz a hangok, a betűk és az idő birodalmában.   

Lovászi Edina és zenekara az ABC című műsorát hozza el. A bábjátékkal színesített családi koncerten a szavak világába kalauzolják el a gyerekeket. A Laik Eszter verseire és az azokból született dalokra épülő koncerten bejárjuk a kutyák birodalmát, körülnézünk Afrikában, és a dzsungelbe is eljutunk, ahol törzsi táncot lejthet mindenki, aki csak szeretne.

De itt lesz még az Iszkiri zenekar, a Rutkai Bori Banda és Bognár Szilvia zenekara, azaz koncertekből, jókedvből idén sem lesz hiány a Szamárfülön.

Zsolnay Negyed (Felsővámház utca 52.) Augusztus 26-28. Ingyenes. 

Részletes program ITT.

 

 

lokál
Eximó Jégrém: Halálon innen, kocsmán túl
 
lokál
A sokoldalú igazgató
 
zene
30Y