Négykezes vászonra, bőrre, papírra, falra és monitorra
Négykezes vászonra, bőrre, papírra, falra és monitorra
/ 2017-11-28 lokál
Az Art of Kršňák művészeti társulás két alkotó közös műhelye, logójukban az X Varsányi Szilárdot, a geometrikus tulipán pedig Alexandra Kršňákot, azaz Alexet képviseli. Kettőjük sokféle tevékenységet összefogó galériája a közelmúltban nyílt meg a Ferencesek utcájában.

Az Art of Kršňák egyszerre művészeti galéria, tetoválóstúdió, fotóstúdió és design tervezői alakulat, utóbbi jelentheti lakások vagy irodák belső felületeinek megtervezését vagy vállalkozások arculatának kialakítását. A kulcsszó minden esetben az egyediség: Alex és Szilárd számára a legfontosabb, hogy az ügyfelekben megfogalmazódó néhány szó vagy érzés mentén közösen gondolkodva megfoghatóvá tegyék és megjelenítsék a személyiséget vagy a vállalkozást.

Alex felvidéki születésű magyar képzőművész, aki Szlovákiában működő galériájának székhelyét helyezte át Pécsre. Amit ott elért, azt most itt folytatja, kiegészülve Szilárd munkájával. Mindketten a saját belső világukat jelenítik meg és azt tapasztalták, hogy ez akaratlanul is találkozik mások ízlésével, tetszésével. Egyedülálló az a kezdeményezésük is, hogy művészi képességeiket ennyi féle tevékenységgel párosítják. Alex készíti a festményeket és a tetoválásokat, Szilárd pedig a fotózást és a design-t tartja kézben. Rendszeresen tartanak workshopokat fotózás és festészet témakörben. Egyedileg terveznek meg minden tetoválást, és karikatúrákat is készítenek megrendelésre. Rövidesen a karácsonyi termékekért is érdemes lesz benézni hozzájuk. 

Web: www.artofkrsnak.hu

Facebook: artofkrsnak

Instagram: artofkrsnak

(X)

zene
Tettye Open Air
 
film
Amíg tart a nyár
 
film
Hétköznapi titkaink