Minősítést szerzett a Fényfesztivál, nyilvános az ez évi időpont!
Minősítést szerzett a Fényfesztivál, nyilvános az ez évi időpont!
promo / 2023-01-12 lokál
A Magyar Fesztiválszövetség regisztrációs és minősítési program 2022-es minősítési oklevelét vehette át a Zsolnay Fényfesztivált szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft. A cég már javában készül a 2023-as fesztiválra, melynek időpontját is bejelentették.

A Magyar Fesztiválszövetség által szervezett konferencia keretében vehette át a pécsi Zsolnay Fényfesztivál a minősítő elismerést a szövetség elnökétől, Borsa Katától. Az elismerést ebben az évben csak 6 fesztivál kapta meg.

A Zsolnay Fényfesztivál az ország első és egyetlen fényfesztiválja, amelyen júliusban megközelítőleg 100.000 látogató csodálta meg a világ legjobb fényfestőinek alkotásait.

„Nagyon örülünk az elismerésnek, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy a jelenleg tapasztalható gazdasági körülmények ellenére 2023-ban is olyan élményeket kínálhassunk a látogatóknak, amit soha nem felejtenek el” – mondta el Hummel Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője. Egyúttal bejelentette az ez évi dátumot is: 2023. július 6-9. között borul újra fényárba Pécs, a VII. Zsolnay Fényfesztivál során.

 

lokál
A boldog tyúkok különleges tojásai
 
súgó
Tánctalálkozó
 
zene
AmperKert