Megjelent a májusi Made in Pécs!
Megjelent a májusi Made in Pécs!
szerk / 2015-05-04 lokál
Igazán vicces és szórakoztató címlapsztorival megjelent a Made in Pécs májusi száma!

Kisgyerekként számtalanszor hallotta mindenki azt az értelmetlen kérdést a felnőttektől, hogy „mi leszel, ha nagy leszel?” Erre a kérdésre minden gyerek örömmel felelt, hiszen minden gyerkőcnek vannak álmai. Katona, tűzoltó, kukás, focista, állatorvos – csak úgy röpködtek a válaszok a gyermeki álmokról. A felnőttkorral aztán jött a kijózanodás, a kiskori álmok feledésbe merültek, és csak kevesek mondhatják el magukról, hogy azzá váltak, mint amik szerettek volna lenni gyerekkorukban.

A témával kapcsolatban játékra hívtunk ismert pécsi arcokat. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ők mik szerettek volna lenni kiskorukban. Nagy örömünkre szolgált, hogy mindannyian elsőre elvállták a szereplést, ami nem kis dolog, hiszen mégiscsak féltve őrzött álmokról van szó, olyanokról, melyek eddig nem kaptak publicitást. De legalább mindannyian egy kicsit gyermeki énjükbe bújhattak, ha csak egy rövid időre is, hiszen minannyiukat beöltöztettük annak, amiről gyerekkorukban álmodoztak.

Azt meg már csak mi tesszük hozzá, hogy a magunk részéről örülünk annak, hogy szereplőink végül nem azok lettek, mint amiket megálmodtak maguknak. Mindannyian ott vannak jó helyen, ahol most vannak. De játéknak tökéletes volt, mindenkinek köszönjük szépen a lelkes közreműködést! 

Portré rovatunkban ezúttal az Ízes Magyar Csemegéből Németh Zozó szerepel, gasztró cikkeink közül ajánljuk azt, ami a legjobb pécsi kerthelyiségeket, teraszokat mutatja be. Ezen kívül rengeteg programajánló és számtalan érdekesség található még a májusi magazinban.

Keressétek a lelőhelyeken! 

zene
Agavoid, Fubarite
 
ételital
Helló, Borsuli!
 
film
Nem vagyok sorozatgyilkos