Prodiák Iskolaszövetkezet: A biztonságos diákmunka
Prodiák Iskolaszövetkezet: A biztonságos diákmunka
promo / 2019-10-07 lokál
Egyre többen vállalnak diákmunkát középfokú és felsőfokú tanulmányaik mellett. Sokan az albérletüket finanszírozzák, vannak, akik a hétvégi szórakozásra gyűjtenek egy kis zsebpénzt, de akadnak, akiknél szakmai tapasztalat szerzése az elsődleges cél.

Miért előnyös felkeresni a Prodiákot?

A Prodiák mindenben segíti a diákokat, megkönnyíti számukra a munkakeresést és a munkavállalással járó ügyintézést is. Ráadásul a kedvező adózási forma miatt magasabb nettó fizetést kapnak a diákok. Nem utolsósorban pedig a Prodiák egyfajta biztonsági hálóként szolgál és a diákok nem lesznek átverés áldozatai.

Milyen munkalehetőségek vannak?

A középiskolások számára nagyon népszerűek a nyári szezonális munkák. Az egyetemisták szívesen vállalnak gyakornoki munkát idegenforgalmi területen. Egész évben kínálnak adatrögzítő, áruházi kisegítő, valamint gyári környezetben munkákat. Ha valaki jó kommunikációs készséggel rendelkezik és idegennyelveket is beszél, lehetősége van akár ügyfélszolgálatos munkára jelentkezni.

Miért a Prodiákot válasszák?

A Prodiák Iskolaszövetkezet Magyarország legdinamikusabban fejlődő diákszövetkezete. Jelenleg több mint 15 ezer főt foglalkoztatnak. A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének vezető szerepét betöltő tagjaként iskolaszövetkezetük élen jár abban, hogy a munkát vállaló diákokat professzionális módon vezesse be a munka világába.

Keresd a Prodiák segítőkész csapatát Pécsett, a Ferencesek utcája 52. alatt! 06-30-370-6999

(X)

lokál
Eximó Jégrém: Mindennapi Betadine
 
súgó
Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban)
 
súgó
Szárnyas Malac Nap