Márciusban Pécsett szakmázik a HR világ színe-java
Márciusban Pécsett szakmázik a HR világ színe-java
promo / 2023-03-07 lokál
A HR Fest az ország legnagyobb, HR-eseket megmozgató eseménysorozata. A szakmai fesztivál úttörő megoldásokkal, rendhagyó módon formálja újra az üzleti világ és a HR-szakma szerepét. Évről-évre külföldi gondolkodókat, magyar véleményvezéreket és olyan motiváló szakembereket kérnek fel előadásokat tartani, akik izgalmas ötleteikkel és innovatív tetteikkel fejlesztik a humán erőforrást. Budapest mellett Debrecenben, Győrben és idén első alkalommal Pécsett is megrendezik a nívós eseményt. Utánajártunk, hogy mire számíthatunk március 23-án.

A HR Fest idén a Forbes Magyarország csapatával kiegészülve egy még sokszínűbb és minőségibb szakmai programmal várja a dél-dunántúli régió HR és üzleti világ szerelmeseit. A Viapan Group csapata a tavalyi évben megszervezett kecskeméti HR Fest eredményes együttműködése után döntött úgy, hogy főtámogatóként idén Pécsre is elhozzák a HR-közösség legnagyobb fesztiválját. „Az esemény olyan nyitott és közvetlen közösséget épít, ahol lehet egymástól tanulni, szabadon kérdezni, dilemmákat megosztani és néha ventillálni, mindemellett elismerést és megerősítést kapni” – fejtette ki Vida Péter, a Viapan Group stratégiai igazgatója, aki csapatával erősíti az előadók és a kiállítók táborát is.

Március 23-án a Kodály Központ két termében, négy különböző szakmai témában, több mint 60 előadó lép színpadra, köztük évtizedes tapasztalattal rendelkező HR vezetők, CEO-k és szakmabeliek. 

A HR Fest Pécs márciusi konferenciájára elindult a jegyértékesítés.

Minden további információ és jegyvásárlás itt: https://www.viapan.hu/hu/munkaltatoknak/hr-fest

 

lokál
Made in Pécs-díj 2022 – A Zöld Pécs kategória jelöltjei
 
lokál
A világ borászai szigetvári hordókkal „fűszerezik” boraikat
 
lokál
Belward Pincészet újratöltve!