Mamma mia, micsoda nők! - játék
Mamma mia, micsoda nők! - játék
promo / 2021-02-26 lokál
A Pannon Filharmonikusok és a Made in Pécs közös játéka a Főnix Pizzéria támogatásával.

Nehéz időket élünk, kétségtelen… Oly sok – feltöltődést és ünnepi élményt jelentő – programról, eseményről kell lemondanunk hónapok óta. Titkon pedig várjuk a tavaszt, lessük a megújulást hozó ünnepnapokat a naptárban, és keressük a hétköznapokban is az apró csodákat. Legyen a Nőnap egy ilyen apró csoda! Lepj meg egy számodra kedves nőt március 8-án a nemzetközi nőnap alkalmából! Játssz a Made in Pécs oldalán és nyerj egy felemelő estét annak, akinek a leginkább szüksége lehet rá!

Ajándékcsomagunk tartalma:

- egy ingyenes kuponkód a Pannon Filharmonikusok Mamma mia, micsoda koncert volt! című ABBA emlékkoncert megtekintéséhez – március 8-án este 20 órai kezdettel – online!

- egy gasztrokincs: a zenekarról elnevezett Pannonicum pizza a Főnix Pizzéria jóvoltából – Pécs belterületén belül ingyenes házhozszállítással – március 8-án este 19.00 – 19.30 között.

Bizonyára nem kell sokat gondolkodnod, hogy kinek is ajánlanád közös – kulturális és gasztroélménnyel teli – ajándékunkat! Legyen egy szimpatikus, segítőkész kolléganő, egy elfoglalt, fáradt édesanya, nagymama, vagy épp a nagy szerelem: barátnő, menyasszony, feleség. De meglephetjük leányunkat is nőnap alkalmából, legyen még kislány vagy már nagylány! Az ABBA dalaival garantáltan feldobjuk a nőnapi estét!

Nem kell mást tenned, mint kitölteni AZ ITT TALÁLHATÓ űrlapot és annak beküldésével automatikusan részt veszel a sorsoláson.

Sorsolás: 2021. március 5. 15:00.

Nyeremények: 5 db ajándékcsomag (ingyenes kuponkód és ajándék Pannonicum pizza házhoz szállítással) A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremények átvételének módjáról. Pótnyertesek húzására nem kerül sor. 

Ugyanakkor, ha a szerencse nem Neked kedvez, még mindig lesz lehetőséged a koncertfilm online streamjéhez hozzáférést vásárolni, és egy Főnixpizzát rendelni!

Legyen március 8-a egy rendkívüli ünnepnap!

(X)

(A nyereményjáték szabályzata ITT.) 

lokál
1000 könyv
 
lokál
Portré: Lóki Tamásné, Marika néni
 
lokál
Portré: Kiss Tibor Noé