Made in Pécs-díj 2017 – Nívódíj
Made in Pécs-díj 2017 – Nívódíj
szerk / 2017-12-13 lokál
Decemberi lapszámunkban bemutattuk a 2017-es év Made in Pécs-díjainak jelöltjeit, most pedig sorra vesszük őket itt is.

Pécsi Tudományegyetem

PTE 650 – ettől volt hangos ebben az évben Pécs, hiszen az ország első egyetemének alapítását ünnepelte a PTE. A programsorozat leglátványosabb rendezvénye a Pécsi Egyetemi Napok volt, és a Bye-bye 650, melynek keretében egy világsztár, Alan Walker lépett fel Pécsett. A jubileumon kívül kétségtelen, hogy a Pécsi Tudományegyetem a legfontosabb intézmény a városban, Nívódíj jelölésük magától értetődő, és az is, hogy további sikeres 650 évet kívánunk a PTE-nek!

Művészetek és Irodalom Háza

Pontosan 30 éve, 1987. december 10-én nyílt meg a Művészetek és Irodalom Háza. Azóta folyamatosan működik, az egyik legfontosabb kulturális intézménye a városnak. Színvonalából az évek során egy jottányit sem adott alább, nívósabbnál nívósabb rendezvényeknek ad rendszeresen otthont. Példaértékű a munkájuk, amihez további sok sikert kívánunk, Nívódíjra való jelölésük a minőségi munka elismerése részünkről. 

Bóbita Bábszínház

Gyerekekkel foglalkozni egy életen át igazán fontos és csodálatos dolog. A Bóbita Bábszínház ezt teszi 1961-től színvonalas előadásaival, rendezvényeivel, amiért csak köszönettel tartozunk nekik. A gyerekes családok, és a bábszínház szerelmesei évről-évre jobb előadásokat láthatnak a színházban, és ami a legfontosabb, minden előadásukon látszik, hogy a készítőik szívből-lélekből teszik a dolgukat. Kedves Bóbita Bábszínház! Köszönjük, hogy vagytok!

(A Made in Pécs-díjak odaítéléséről kizárólag szerkesztőségünk dönt, ám idén is kiosztunk egy közönségdíjat olvasóink szavazatai alapján. A közönségszavazás december 15-én indul!)

lokál
Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium 
 
ételital
Teszteltük: OAKS borbár és kávézó
 
ételital
Enni borral 7. - sonka és bor