HR-Rent
HR-Rent
/ 2018-06-11 lokál
A HR-Rent Kft. a régió kiemelkedő munkaerő kölcsönzője és közvetítője. A cégcsoport pécsi és győri irodája mutatja a két legfontosabb területüket. Partnerei elsősorban itt találhatók.

Ügyvezető-tulajdonosa Feleki Attila (képünkön), vele beszélgettünk. „A vállalkozói szektorban senkinek sem kell arról beszélni, milyen nehéz megfelelő kvalitású és számú munkavállalót találni. Ahogy természetes az, hogy minden cégnek van jogásza, könyvelője, elvárt, hogy egy komoly vállalkozás együttműködjön egy HR céggel is.”

A HR-Rent közel 15 éve foglalkozik humánerőforrás biztosításával, jelenleg 1000 fős állománnyal. A hazai igények mellett elsősorban Németország és Ausztria a fő működési területük. „Büszkék vagyunk arra, hogy Németországban az egyes sorszámú kölcsönzési engedély a miénk, ezért célunk piacvezető szerepre törni itthonról. Nem szabad megfeledkeznünk a hazai piacról sem. Két irodánknak azért sikerül a helyi legkomolyabb cégekkel dolgozni – mint a Hauni, Matro, Honsa vagy az Audi – mert nagy energiát fektetünk abba, hogy megfeleljünk az elvárásoknak.”

A jövőkép meghatározása mindenki számára elengedhetetlen, a megfelelő számú és kvalitású munkaerő nélkülözhetetlen. „Azért ruháztunk be saját tulajdonú impozáns irodába a belvárosban, hogy méltó környezetben fogadhassuk munkavállalóinkat, érzékeljék, hogy nálunk biztonságosan tervezhetnek. Partnereink is tudják, ha szükségük van minőségi szolgáltatásra, akkor ezt mi biztosítjuk. Lokálpatrióta vagyok, ezért továbbra is jelentős a társadalmi szerepvállalásunk, amivel az elmúlt években – különösen a sportban – sokat foglalkoztunk. Megteszünk mindent, hogy megítélésünket erősítse a munkánk, hogy a munkavállalónak vagy a megbízónak egyaránt kialakuljon a biztonságérzete velünk.”

(X)

 

súgó
Finlandia 100
 
ételital
Édes Pécs
 
lokál
Made in Pécs-díj: Az év művészeti eseménye