ZAJZAJZAJ podcast #7 // Egyedi Peti (Mmamt, Óriás)
ZAJZAJZAJ podcast #7 // Egyedi Peti (Mmamt, Óriás)
szerk / 2022-02-17 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast hetedik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"2021. május 5-én beszélgettünk Peti barátommal az Isten Háta Mögött-től a MMAMT-ig. A Moloko-tól a Reubenig. Egyszóval arról, hogy a barátságunknak a zene milyen mélyen meghatározó fő folyama. Hogy milyen jó, ha van otthon bakelites házibuli Beatles-re, meg Piramisra. Benézünk a 80-as évek panelablakain Újpesten és cselgáncsozunk, énekelünk fizika tételeket és vadul várjuk, ami akkor még a jövő, most már a múlt."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Kiegészítő tartalom:

Egy playlist a részben elhangzó dalokkal.

 
(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)
lokál
„Szigorú járványügyi intézkedések mellett”
 
film
Annette
 
zene
Szuperekszkluzív tudósítás a Szigetes Halott Pénz koncertről!