Focivilág néven folytatja a Fürge Nyuszi
Focivilág néven folytatja a Fürge Nyuszi
promo / 2020-08-05 lokál
Az biztos, hogy az elmúlt 16 évben, ha Pécsett valakinek focicipőre, labdára vagy épp mezre volt szüksége, a Fürge Nyuszi felé vette az irányt.

A pécsi székhelyű, országszerte ma már több száz csapatot, és webshopjának köszönhetően vásárlók tízezreit kiszolgáló sportszer kiskereskedés idén tavasszal a megújulás mellett döntött.

Ha valaki lesétál a Forrás üzletház mélyföldszintjére, és nem találja a cég 24 éves történelme során ikonikussá vált nyulat, nem kell megijedni! Az arculatváltás leglátványosabb elemeként ugyanis „nyugdíjba vonult” a nyuszi, az üzlet pedig Focivilág néven, új logóval, új színekkel, de változatlan tartalommal folytatja tovább.

Csupán a megjelenés változott – a narancssárga-zöld színösszeállításból fekete-zöld-fehér lett –, azonban a pécsi üzlet – idehaza egyedülálló – 400 négyzetméteres terét végigjárva bárki meggyőződhet arról, hogy minden más a jól megszokott értékek mentén jelenik meg. A futballcipők széles választéka mellett labdákat, mezeket, sportszárakat, melegítőket és mindent, ami a futballhoz szükséges be lehet szerezni. Mindezt szakértők segítségével! A Focivilág ugyanis a Fürge Nyuszi két és fél évtizedes tapasztalatát viszi tovább.

Nem hiába mondja magáról a cég a weboldalán: „Nem értünk minden sporthoz, de a focihoz nagyon!”

(X)

lokál
Portré: Pinczehelyi Sándor
 
lokál
És lőn világosság!
 
lokál
Eximó Jégrém: Meghitt vakcinás