Fesztiválszezon
Fesztiválszezon
Papp András / 2015-06-01 lokál
A nyár beköszöntével kizárólag az tölt el bennünket boldogsággal, hogy végre beindul a fesztiválszezon, éppen ezért mostani számunk nagy részét is ennek a témának szenteljük.

Négy oldalas összeállításunkban sorra vesszük a pécsi és környéki nagyobb fesztiválokat, kitekintünk a dél-dunántúli régió rendezvényeire, országszerte is teszünk egy sétát fesztiválügyileg, és déli szomszédaink fesztiválkínálatából is felvillantunk néhány érdekes epizódot. Bízunk benne, hogy alapos gyűjtőmunkát végeztünk, és sok érdekességre tudjuk felhívni mindenki figyelmét.

Pécsett mindenki tudja, hogy júniusban POSzT, Sétatér Fesztivál, nem messze pedig Fishing on Orfű a kínálat. Természetesen mindegyikkel foglalkozunk magazinunkban. Portré rovatunkban Kálocz Tamás, a Fishing főszervezője szerepel, a POSzT OFF-programjainak helyszín szerinti bontása a magazin elejére be van ragasztva egy tetszetős különszám formájában, a Sétatér Fesztiválról pedig egy rövid ajánlót írtunk. És mivel fesztiválozásból sosem elég, étel-ital rovatunk fő témája ezúttal a fesztiválkaják témakörét járja körbe alapos szakmaisággal.

Mivel eltelt egy negyedév a Pécsi Borozó legutóbbi jelentkezése óta, ezért most újra itt a régió legkedveltebb gasztronómiai és bormagazinja, ezúttal 24 oldalon.   

zene
Jazzbois
 
zene
Ian O’Sullivan
 
súgó
Évszakhoz képest hűvösebb