És most hova?! Be a Negyedbe!
És most hova?! Be a Negyedbe!
promo / 2020-11-26 lokál
A legtutibb karácsonyi ajándékok, szabadidős lehetőségek és finomságok várnak továbbra is a Zsolnay Negyedben! Igaz, hogy a kiállítások nem látogathatók december 11-ig, de sok dologgal várnak most is!

Mesebeli séta

A hűvösebb idő nem lehet akadálya egy jó kis sétának, amire az 5 hektáron elterülő Zsolnay Negyed parkja szép helyszínt biztosít. Karácsony közeledtével különösen jó hangulatba tudnak hozni a mesébe illő „mézeskalács” házikók! A sportosabbakat várják a streetball pályák és a játszóterek.

Minden ajándékot egy helyen!

A Zsolnay Negyed északi részén található Zsolnay Infopont & Shop olyan szép, hogy akár kiállítás is lehetne! Az exkluzív üzletben lenyűgöző Zsolnay-kerámiák, ékszerek és ajándéktárgyak között szemezgethetünk kedvünkre.

A karácsonyi jolly joker

Ha fogalmad sincs, mivel lepd meg a szeretteidet, akkor itt a megoldás: kulturális élményt ajándékozni mindig jó döntés! Koncertek, előadások, színházi darabok, kiállítások, természettudományos bemutatók – számtalan programra érvényes a ZsÖK ajándékutalványa, és az ajándékozott döntheti el, hogy melyik esemény érdekli a 2021. december 31-ig tartó kínálatból. Az ajándékutalvány ideális választás azok számára is, akik élmények helyett jobban örülnek a kézzel fogható ajándékoknak, ugyanis felhasználható a Zsolnay Infopont & Shopban Zsolnay termékek vásárlására is. Így többek között Zsolnay vázák, tálak, étkészletek, faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak közül válogathat az ajándékozott.

Támogassuk a helyit!

A vírus különösen nehéz helyzetbe hozta a helyi kisvállalkozókat, így ha támogatnád őket, térj be hozzájuk! Minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal vár a Negyedben a Csoko-Láda Csokibolt, a Signo Galéria, a pékség, a Jo. fodrászat, az 1861 Kesztyűmanufaktúra boltja, és ételkiszállítással a Room Bistro, valamint a Zsolnay Étterem.

(X)

súgó
Vitéz László 
 
súgó
Tánctalálkozó
 
film
Meztelen Juliet