Újra együtt, szabad ég alatt!
Újra együtt, szabad ég alatt!
promo / 2020-07-27 súgó
A Pannon Filharmonikusok szeretettel várja Önt  szabadtéri, nyáresti koncertjeire. Szúnyogcsípés mentességet nem, de friss levegőt és kiváló zenét garantálunk!

Az intenzív közösségi léthez, a nagyzenekari zenéléshez szokott muzsikusaink nagy energiával vetették bele magukat a munkába a kényszerleállás után, alig várták az élő koncerteket. Az Önök aggódó, szeretetteljes üzenetei is arról szóltak, hogy nem sejtették, milyen nagyon fogunk hiányozni egymásnak – zenekar és közönsége: „Nem érezhettük a terem illatát, nem láthattuk a mozdulataikat, ruhájukat, mosolyukat, meghajlásukat  a tapsviharban.”

Pécs városában közel 210 éve áll szimfonikus zenekar a zene és a közönség szolgálatában, erősen összefonódva a városlakókkal, a közönséggel. Olyan különös közösséget alkotunk, amely hatalmas értéket képez, és kölcsönösen óvni, védeni, továbbépíteni óhajtjuk.

Nyári szabadtéri koncertjeinken ezt a nem mindennapi közösséget, a zene összetartó, kríziseken átsegítő erejét is kívánjuk ünnepelni! Szeretettel várjuk Önt is a Dóm térre: augusztus 16-án folytatódik a három éve hatalmas sikerrel futó ABBA sorozat! Új dalok feldolgozásával készülünk, a színházi-zenei élet elismert művészei garantálják a minőségi szórakozást, a hangulat fokozásáról Bősze Ádám gondoskodik. Augusztus 20-án pedig zenével ünnepeljünk együtt a téren!

Az augusztusi koncertek jegyfoglalásáról a nézőterek aktuális hatósági engedélyeinek ismeretében később nyújtunk tájékoztatást.

(X)

lokál
Pécs Guide - Útikalauz (nem csak) pécsieknek
 
súgó
Az emlékezés formái II.
 
súgó
Villányi Hosszú HétVÉGRE!