Bor, mámor, Pécs, fűszer, grill
Bor, mámor, Pécs, fűszer, grill
Papp András / 2015-05-06 lokál
Szerdától vasárnapig a bor, a zene és a gasztronómia lesz a főszereplő a Széchenyi téren a Bor, Mámor, Pécs nevű rendezvényen, ami mindenki számára ingyenes.

Néhány napja már megy a sürgölődés a Széchenyi téren, ami jelzi, hogy itt bizony készül valami. Ez a valami pedig nem más, mint a 2014-ben útjára indított Bor, Mámor, Pécs nevű gasztronómiai, zenei fesztivál, ami magában foglalja a Fűszerünnepet és az Extrém Grill Bajnokságot is.

A rendezvényen 24 borászat képviselteti magát 8 borvidékről, azaz bizton állítható, hogy borból nem lesz hiány. No meg zenéből sem. A nyitónapon, május 6-án 20:30-kor a Pribojszky Mátyás Band lép fel, de a rendezvény öt napja alatt itt lesz még többek között a Bin-Jip, a Trio A és a Sárik Péter Trió is.

A Fűszerünnep keretében május 7-én 10 órakor fűszernövényeket ültetnek a Városháza elé a Sopianae Rézfúvós Együttes zenei kísérete mellett.

Az Extrém Grill Bajnokságot május 9-én 14 órától tartják, amire még várják olyan csapatok jelentkezését, akik valamilyen különös tárgyon/eszközön kívánják sütögetni pecsenyéjüket.

Lesz tehát itt zene, étel, bor. Több nem is nagyon kell ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. 

lokál
ÁTJÁRÓ 8. rész
 
zene
Vodka for Kids
 
súgó
Kendlimajor