Bolt – A pécsi mobilitás jövője
Bolt – A pécsi mobilitás jövője
promo / 2022-08-22 lokál
A Bolt egy vezető európai mobilitási platform, ami immár több mint 500 városban van jelen a világ 45 országában. Idén márciusban Budapest és Debrecen mellett a cég elindította taxi szolgáltatását Pécsett is, így segítve a helyi közlekedést egy könnyen kezelhető applikációval. A Bolt törekszik a városi közlekedés fejlesztésére is, emellett megbízható jövedelmet biztosít sofőrök millióinak világszerte.

Az utasok az App Store és Play Store-ból letölthető Bolt alkalmazáson keresztül tudnak egyszerűen és kényelmesen taxit rendelni. Az applikációban gyorsan, pár kattintással pontos címre hívhatunk autót, illetve előzetes kalkulációt is láthatunk a várható utazási költségre vonatkozóan. Az appban közvetlenül fizethetünk a fuvarért, de ezt megtehetjük készpénzzel és bankkártyával is az autóban.

A Bolt indulása óta számos helyi eseményen is megjelent, többek között a júliusban megrendezett Fishing on Orfű zenei fesztiválon is. A társaság számára rendkívül fontos a kiváló minőség és színvonal fenntartása, ezzel biztosítva utasainak a kiemelkedő utazási élményt. Ehhez szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat, utas általi értékelési rendszert és folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítanak.

Nyár elején megjelent a Bolt Business szolgáltatás kiemelt céges és vendéglátó partnerek részére, mellyel gyorsan és egyszerűen kezelhetik mind az üzleti, mind a vendégek utazásait a regisztrált partnereink. A szolgáltatásnak sem regisztrációs, sem szolgáltatási díja nincs és az ügyfelek részére a cég kiemelt sofőr bázist biztosít a nap 24 órájában. Továbbá, felületükön valós idejű, illetve előzetes rendelésleadásra is van lehetőség. A szolgáltatással kapcsolatban érdeklődni a hungary@bolt-business.com e-mail címen lehet, a regisztráció elvégzése pedig a https://business.bolt.eu/signup/account weboldalon lehetséges.

(X)

 

zene
meszka
 
film
Zárójelentés
 
zene
Kozmikus nyárzáró bulit visz Orfűre a Telekom Electronic Beats