Bolt – A pécsi mobilitás jövője
Bolt – A pécsi mobilitás jövője
promo / 2022-08-22 lokál
A Bolt egy vezető európai mobilitási platform, ami immár több mint 500 városban van jelen a világ 45 országában. Idén márciusban Budapest és Debrecen mellett a cég elindította taxi szolgáltatását Pécsett is, így segítve a helyi közlekedést egy könnyen kezelhető applikációval. A Bolt törekszik a városi közlekedés fejlesztésére is, emellett megbízható jövedelmet biztosít sofőrök millióinak világszerte.

Az utasok az App Store és Play Store-ból letölthető Bolt alkalmazáson keresztül tudnak egyszerűen és kényelmesen taxit rendelni. Az applikációban gyorsan, pár kattintással pontos címre hívhatunk autót, illetve előzetes kalkulációt is láthatunk a várható utazási költségre vonatkozóan. Az appban közvetlenül fizethetünk a fuvarért, de ezt megtehetjük készpénzzel és bankkártyával is az autóban.

A Bolt indulása óta számos helyi eseményen is megjelent, többek között a júliusban megrendezett Fishing on Orfű zenei fesztiválon is. A társaság számára rendkívül fontos a kiváló minőség és színvonal fenntartása, ezzel biztosítva utasainak a kiemelkedő utazási élményt. Ehhez szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat, utas általi értékelési rendszert és folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítanak.

A cég nyár elején Pécsett is elindította Bolt Business szolgáltatását kiemelt céges partnerek számára. Az üzleti szolgáltatás teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet követően az applikáción keresztül intézhetjük a privát, illetve céges utazásokat. Továbbá nincs szükség taxikártyára és autóban történő fizetésre sem. A Bolt céges ügyfelei számára kiemelt sofőr bázist biztosít a nap 24 órájában. A cég jelen van a termelői, kereskedelmi és a turisztikai szektorban is, ahol különböző vendéglátóegységek rendelhetnek vendégeik számára taxit.

A szolgáltatással kapcsolatban érdeklődni a hungary@bolt-business.com e-mail címen lehet, a regisztráció elvégzése pedig a weboldalon lehetséges.

zene
Mary Popkids
 
ételital
Teszteltük: Bazár
 
zene
Deindolls