A házhozszállítás jövője megérkezett Pécsre!
A házhozszállítás jövője megérkezett Pécsre!
promo / 2019-04-01 lokál
Európa kedvenc ételrendelő applikációja beveszi Magyarországot.

A több mint 40 városban jelen lévő finn gasztrotech startup, a Wolt elsőként Budapesten reformálta meg mindazt, amit a házhozszállításról gondoltunk: korábban elérhetetlen éttermek, egy úttörő mobilalkalmazás és kiemelkedő ügyfélszolgálat. A cél viszont természetesen a folyamatos fejlődés és a szolgáltatás kiterjesztése.

Első vidéki városként a Wolt Pécsen teszi majd mindazt, amivel már belopta magát Budapest szívébe: a házhozszállítás több mint a pizza, és az ügyfélszolgálat nem áll meg egyetlen telefonszámnál. A Wolt olyan éttermek kapuját is megnyitja, ahonnan korábban elképzelhetetlen volt a házhozszállítás. Ráadásul teszi mindezt egy könnyen kezelhető, átlátható felületen, ahonnan egyetlen kattintás után érkeznek a város legkülönlegesebb fogásai a folyamatosan bővülő kínálatból. Sőt, az applikáción keresztül GPS alapon nyomon is lehet követni, hogy a rendelést szállító futár merre jár, és mikor érkezik meg a megadott kiszállítási címre. A felmerülő problémákat az ügyfélszolgálat a lehető legfelhasználóbarátabb módon oldja meg, ráadásul chat-alapon, azaz küldhetsz nyugodtan emojikat is!

A Wolt elhozza a házhozszállítás jelenét és jövőjét, a csodás város legkülönlegesebb éttermeit, és felülírja mindazt, amit korábban az étel házhozszállítás jelentett!

Helló, Pécs! Éhesek vagytok már?

(X)

lokál
Múltunk, jelenünk és jövőnk
 
súgó
VI. Pécsi Csokoládé Karnevál
 
ételital
Fesztiválkaják