A házhozszállítás jövője megérkezett Pécsre!
A házhozszállítás jövője megérkezett Pécsre!
promo / 2019-04-01 lokál
Európa kedvenc ételrendelő applikációja beveszi Magyarországot.

A több mint 40 városban jelen lévő finn gasztrotech startup, a Wolt elsőként Budapesten reformálta meg mindazt, amit a házhozszállításról gondoltunk: korábban elérhetetlen éttermek, egy úttörő mobilalkalmazás és kiemelkedő ügyfélszolgálat. A cél viszont természetesen a folyamatos fejlődés és a szolgáltatás kiterjesztése.

Első vidéki városként a Wolt Pécsen teszi majd mindazt, amivel már belopta magát Budapest szívébe: a házhozszállítás több mint a pizza, és az ügyfélszolgálat nem áll meg egyetlen telefonszámnál. A Wolt olyan éttermek kapuját is megnyitja, ahonnan korábban elképzelhetetlen volt a házhozszállítás. Ráadásul teszi mindezt egy könnyen kezelhető, átlátható felületen, ahonnan egyetlen kattintás után érkeznek a város legkülönlegesebb fogásai a folyamatosan bővülő kínálatból. Sőt, az applikáción keresztül GPS alapon nyomon is lehet követni, hogy a rendelést szállító futár merre jár, és mikor érkezik meg a megadott kiszállítási címre. A felmerülő problémákat az ügyfélszolgálat a lehető legfelhasználóbarátabb módon oldja meg, ráadásul chat-alapon, azaz küldhetsz nyugodtan emojikat is!

A Wolt elhozza a házhozszállítás jelenét és jövőjét, a csodás város legkülönlegesebb éttermeit, és felülírja mindazt, amit korábban az étel házhozszállítás jelentett!

Helló, Pécs! Éhesek vagytok már?

(X)

súgó
Karácsonyváró
 
lokál
Made in Pécs-díj: Az év rendezvénye
 
lokál
Pécsi borászok: Radó István