Kontron Electronics
Kontron Electronics
promo / 2023-04-03 lokál
A Kontron Electronics Kft. a Kontron Electronics GmbH leányvállalata, amely tapasztalt gyártási és összeszerelési szolgáltatóként évtizedes szakmai tudással rendelkezik a komplett gyártási láncban.

Mindkét telephelyünk (Tab és Pécs) elektronikai egységek, nyomtatott áramköri lapok beültetésével, forrasztásával, szerelésével és tesztelésével foglalkozik. Forrasztási kapacitásainkat tekintve: reflow-, hullám-, szelektív- és kézi forrasztás a fő profilunk. Gyártási folyamataink kiterjednek a felület- és a furaton át szerelt alkatrészekre, technológiákra. Elektronikai szolgáltatóként többet kínálunk, mint csupán előállítási és összeszerelési szolgáltatást a késztermékhez. Beszerezzük a komponenseket, összeszereljük az áramköri kártyákat, valamint teljes körű kiszervezésre is lehetőséget biztosítunk. EMS (elektronikai gyártási szolgáltatások) szolgáltatóként szerzett gyakorlati tudásunkat és több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva mindig készséggel állunk rendelkezésre.

Vállalatunkat a nálunk dolgozó szakemberek teszik igazán különlegessé. Munkatársaink kíváncsi természetűek, túl látnak a megszokott sémákon és nagyra becsülik a tiszteleten alapuló üzleti folyamatokat. Ez a kombináció visz minket előre, egyúttal ez közös sikerünk záloga is.

(X)

 

lokál
Legyen idén is Vince patak regatta!
 
zene
Petruska + Szeder
 
zene
Villányi Vörösborfesztivál – Bock módra