A virtuális valóság szobája – VR Pécs
A virtuális valóság szobája – VR Pécs
promo / 2019-11-11 lokál
A virtuális valóság szemüvegek használata ma már bárki számára elérhető és mindenképpen egyedi, soha nem tapasztalt szórakozási élményt nyújt. Ehhez ad lehetőséget a VR Pécs játékterme, ahol a helyszínen ki lehet próbálni – vagy akár kölcsönözni – különböző VR eszközöket.

A látogató a fejére húzza a szemüveget és rögtön egy teljesen más világba csöppen. A külvilág teljes kizárásával egy soha nem tapasztalt vizuális élményt tud átélni, legyen szó világ körüli utazásról, vagy történelmi helyszínek és jelenetek átéléséről, esetleg az emberi test tanulmányozásáról, vagy csak egy szédítő hullámvasutas száguldásról. Kortól és érdeklődési körtől függetlenül biztosan mindenki megtalálja a magának megfelelő szórakozási módot.

Az ügyességi játékok akár fitneszedzésnek is beillenek, hiszen az ember a teljes teste mozgatásával szerepel a VR-világban és a kezeiben lévő vezérlőket használja pisztolyként, kardként vagy akár teniszütőként. A különböző típusú szemüvegek kínálata is lehetőséget ad az élmények változatos átélésére. Ha éppen az élesebb felbontás, a szabadabb kábelmentes mozgás, vagy esetleg egy autószimulátor vezetése a cél, a VR Pécs játéktermében mindenre van lehetőség, a Szabadság utca 29-ben.

További információk: Fb.com/vrpecs; vrpecs.hu; 06-20-529-0200

(X)

súgó
Jelen pillanat – egyetlen pillanat
 
film
Sajnáljuk, nem találtuk otthon
 
lokál
Eximó Jégrém: Klíma-táltos