Portugieser du Monde - Kóstolófesztivál
Portugieser du Monde - Kóstolófesztivál
promo / 2022-04-19 ételital
Látogasson el 2022. április 23-án Pécsett, a Magtár Látogatóközpontban megrendezésre kerülő Portugieser Du Monde Kóstolófesztiválra, ahol hazai és külföldi borászatok kiváló borait kóstolhatja meg a termelők személyes prezentálásában!

Az esemény keretében debütál a Villányi Borvidék 2021-es évjáratú, könnyed, gyümölcsös bisztróbora, a Villányi REDy is. Jegyvásárlás a  www.jegymester.hu oldalon és az ismert jegyirodákban.

Az idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a kékoportó szőlőből készített borok világversenyét. 2022. április 21-24. között immáron hagyományosan Pécs és Villány ad otthont a találkozónak, amelyen az idén is elsősorban a közép-európai országok bortermelőinek borai mérettetnek meg egy nemzetközi zsűri előtt.

A kétnapos rendezvény első napján, április 22-én a Siklósi Várban bírálja a zsűri a benevezett borokat.

Másnap, április 23-án, 15 és 20 óra között, a pécsi Magtár Látogatóközpontban (Pécs, Dóm tér 6.) adják át a champion díjakat, az aranyérmes és ezüstérmes boroknak járó elismeréseket, valamint itt kóstolhatja meg a nagyközönség is a nevezett borok egy részét, valamint a Pécsre érkező borászatok portugiesereken túli kínálatát is.

A Kóstolófesztivál alkalmával debütál a Villányi borvidék közösségi bisztro borának, a Villányi REDy-nek az új évjárata is!

A rendezvényre a helyszínen 6.900 Ft-ért, illetve elővételben a www.jegymester.hu oldalon 4.900 Ft-ért vásárolhatók belépőjegyek.

(X)

 

lokál
Zöld Blokk Kertvárosban
 
lokál
101% Pécs
 
lokál
Portré: Lénárt Sándor