Már csak két hét és itt az Adventi Borszalon!
Már csak két hét és itt az Adventi Borszalon!
promo / 2022-11-23 ételital
A Pécsi Borozó borászati és gasztronómiai magazin a Pannon Borbolttal karöltve már negyedik alkalommal szervezi meg az Adventi Borszalont, amely a régió boros évzárójának is mondható. A színvonal nem változik, a helyszín viszont új: a pécsi Vásárcsarnokba várják bronzvasárnap délután, december 4-én a borok és a gasztronómia iránt érdeklődőket!

Az érdeklődés a pincészetek részéről is nagy, a programon mintegy 120 hazai és külföldi pincészet több mint 400 kóstolható tétellel mutatkozik be a pécsi borbarátoknak, mellettük mintegy 30 helyi termékes kiállító is helyet kap a csarnokban. 

A rendezvényen adják át a Pécsi Borozó Top5 pincészet, étterem és szálláshely díjakat is.

Idén 1000 belépőjegyet bocsátanak forgalomba, az elővételi jegy ára 8900 forint lesz, a helyszíni jegyár pedig 9900 forint. A szemfülesebbek az elővételes jegyeket megvásárolhatják a Pannon Borboltban vagy a Széchenyi téri Eleven vinotéka és bárban. A belépőjegy ára magába foglalja a borok korlátlan kóstolási lehetőségét, kóstolót a helyi termékekből és egy kóstolófüzetet, ami segíti a kóstolást. Grátiszként a Pannon Borbolt 20% vásárlási kedvezményt biztosít a helyszíni pop-up vinotékájukban is.

A minőségi borok kóstolása pedig csakis minőségi pohárból lesz igazi élmény, a helyszínen Riedel kristály borospoharakat lehet bérelni 2000 forintos bérleti áron.

Találkozzunk december 4-én és ünnepeljünk együtt!

(A rendezvényre a belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre, a programváltozás jogát a szervezők fenntartják. A szervezők nem vállalnak garanciát a rendezvény során a borászatok által bemutatott borok mennyiségére vonatkozóan. Minden résztvevő borászat maga dönti el, hogy egy adott tételből milyen mennyiséget biztosít kóstolásra. Ennek függvényében előfordulhat, hogy egyes borok, vagy azok bizonyos évjáratai az est vége előtt is elfogyhatnak és ebben az esetben kizárólag a borászat kompetenciája, hogy azokat milyen módon helyettesíti, pótolja.
Az elővételben megváltott belépőjegyeket CSAK a rendezvény elmaradása esetén áll a szervezők módjában visszaváltani! A rendezvényen 18 éven aluli vendégek önállóan NEM vehetnek részt, kizárólag felnőtt felügyelete mellett, borkóstolási lehetőség nélkül, megkülönböztetett színű karszalaggal.)

lokál
Portré: Tóth Barbi
 
lokál
A folyamatos tanulás a siker titka
 
súgó
Elaprózódás