Escargo Kávé- és Kakaóbár
Escargo Kávé- és Kakaóbár
promo / 2023-04-04 ételital
Tíz perc kényelmes sétára a belvárostól, a Zsolnay Negyed legszebb és legnapsütöttebb részén hamarosan egy új kávézóval bővül a város kulturális- és gasztronómiai palettája.

A Bóbita Bábszínház épületében 12 éve működő Café Griff egy tulajdonos- és arculatváltást követően innentől Escargo Kávé- és Kakaóbár néven várja vendégeit. Az egyszerre klasszikus és modern belső enteriőr és a pazar kilátást nyújtó tágas terasz baráti találkozók, családi betérések, üzleti megbeszélések, munka utáni megpihenések helyszíne lehet.

A legkisebbeket habos kakaó, turmixok, palacsinta, meglepetés menük, könyvvel és játékkal felszerelt játszósarok várja, míg a felnőttek az izgalmas kávé- és itallapról válogathatnak alkoholos és nem alkoholos italok közül, amihez a nap minden szakában felszolgált szendvicsek, zöldségkrémek, mártogatósok adják meg a keretet.

A tér kialakításánál a hely megálmodói a letisztult, otthonos hangulat megteremtésére törekedtek, ahol mindenki jól érzi magát. Érkezzen akár egy laptoppal néhány e-mail megírására egy csésze kávé mellett, esetleg baráti társasággal a hat pálinkavidék kínálatát végigkóstolva, vagy bábelőadás után kisgyerekekkel egy könnyű menüre. Minden vendég ugyanazt fogja érezni: az itt lenni jó érzését.

 

zene
The White Dominos, Ozone Mama, Mongooz and the Magnet
 
lokál
Tisztított kacsa, tojásszén
 
súgó
Irodalmi Diszkó Fesztivál