ZAJZAJZAJ podcast #3 // Andl-Beck Boróka (boebeck)
ZAJZAJZAJ podcast #3 // Andl-Beck Boróka (boebeck)
szerk / 2021-12-22 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast harmadik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik, házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Boe-val 2021. március 20-án beszélgettem, amikor élete első EP-jét vette fel a stúdióban. azóta három klipje is megjelent erről az anyagról. igyekeztem az általa hozott lemez körül repkedni, már csak azért is, mert nem ismertem, de mivel ő az imádott unokahúgom és mindegyikőnk egyfolytában beszél, esik itt szó nárcizmusról, angol hullákról, kisebbségi létről is."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Kiegészítő tartalmak:

Egy playlist a részben elhangzó dalokkal.

boebeck a Facebookon.

boebeck: comfortable

 

súgó
Szentgróti Dávid: Rétegek/Layers
 
ételital
Törzshely: Nedjalkov Balázs – Pécsi Kávé
 
lokál
Zöld Pécs: Az éltető víz és az erdők