ZAJZAJZAJ podcast #27 // Chris Dahl
ZAJZAJZAJ podcast #27 // Chris Dahl
szerk / 2023-06-15 zene
Köszöntünk minden kedves érdeklődőt a ZAJZAJZAJ podcast 2. évadában! Ahogy tavaly, idén is kéthetente, a Made in Pécs közreműködésével jelennek meg beszélgetéseink. A házigazda Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából: 

"Chris Dahl dán származású, Párizsban élő barátunk, aki biztosan az egyik legnagyobb zenei tehetség, akivel volt szerencsém zenélni. Ezen kívül nagyon szórakoztató társaság, csupa élő történet, részletes leírás, szerepjáték, bohóckodás. Ebben a beszélgetsében Chris gyerekkorában sokat tekergünk, számos olyan történet kerül elő, amit dacára húsz éves barátságunknak még sosem hallottam. Elnézést a hangos nevetéseimért, és legfőképp, elnézést mindenkitől, akit az angol nyelvű adás ellehetetlenít például a Hunglishom okán. Továbbá nagy szeretettel osztom meg közös lemezünket, ahol Ádi basszerozik, én dobolok. Minden mást Chris és kedves francia barátai."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

lokál
Isten hozott Marty McFly!
 
film
Kertmozi egész nyáron a Zsolnay Negyedben
 
zene
Honeybeast