Coloris – Nézz a szemedbe!
Coloris – Nézz a szemedbe!
promo / 2019-10-09 lokál
A szem a lélek tükre. Mindannyiunk írisze egyedi, akárcsak az ujjlenyomataink. Testünk legszebb és legszínesebb része, amelyet a Coloris csapatának köszönhetően soha nem látott részletgazdaságú fotókon láthatunk vissza.

Az idei évben indult a Coloris csapatának vállalkozása, amely a portrék egészen új megközelítését mutatja be. A megrendelő íriszét makró objektívvel fotózzák, amely nagy felbontásának köszönhetően kiváló képet eredményez. Az elkészült anyagot elküldik email-ben, illetve a helyszínen lehetőség van annak kinyomtatására is, előre egyeztetés után pedig vászonképre, bögrére és pólóra is készítenek belőle mintát. Akinek pedig ez nem elég, akár ékszert is csináltathat: ki ne szeretné a fülében vagy a nyakán hordani saját vagy éppenséggel kedvese íriszét?

A csapat sok országos hírű fesztiválon és kitelepülésen népszerűsítette szolgáltatásait, de aki nem tudta azokon meglátogatni őket, azt pécsi irodájukban várják sok szeretettel.

Az íriszfotózás nem csak önmagunk számára kiváló ajándék, szeretteinket is meglephetjük alkalomra szabott ajándékutalvánnyal, amely akár születésnapra, esküvőre és a közelgő karácsonyra is kiváló és igazán egyedi ajándék lehet.

További információk a Facebook.com/colorisfoto és a coloris.hu oldalakon.

(X)

 

ételital
Somlói 260-2700 forint között
 
zene
Púder nélkül - Junkie Jack Flash
 
súgó
Dodekakomplex - Orosz Klára kiállítása