Ördögkatlan Fesztivál – 2023. augusztus 1-5.
Ördögkatlan Fesztivál – 2023. augusztus 1-5.
promo / 2022-12-06 súgó
Katlan lesz, ez biztos pont mindannyiunk életében! 

Hogy pontosan milyen programokkal és milyen helyszíneken várunk benneteket, arra tavasszal derül majd fény. Ami a lényeg: mindenkit várunk, aki velünk szeretne lenni, akkor is, ha vékony a pénztárcája! Ezért alacsonyan tartjuk a bérletárainkat.

Lehet már elővételben bérleteket venni?

Igen! Karácsonyra a tavalyi áron kapsz bérletet.
https://tixa.hu/ordogkatlan2023

Ha ilyen alacsonyan tartjátok az árakat, meg tudjátok rendezni a fesztivált a jegybevételből?

Nem tudjuk. Sose tudtuk. Szükségünk van állami támogatásra.

A mostani háborús időkben, amikor olaj, benzin, megszorítások, bezárások, infláció… – számíthattok a szokásos állami támogatásra?

Nyilvánvaló, hogy nem számíthatunk. Mindent megpróbálunk, de ha szoktuk is mondani, hogy „nem vagyunk normálisak”, azért tudjuk, hol élünk, milyen évet írunk. Tudjuk, hogy nehéz lesz. De az egyre nehezedő körülmények között a Katlan életben maradásához a jegybevételen és a remélt állami támogatáson túl szükségünk van további forrásokra.

Ha megengedhetem magamnak, hogyan segíthetlek benneteket?

Többféle lehetőséget kínálunk. A jeggyel vagy bérlettel egy csomagban Mezítlábas, Csíkos vagy Mezítlábas-Csíkos Katlanbarát támogatóvá válhatsz, azaz a vételáron felül 5.000 Ft-tal, 10.000 Ft-tal, illetve 20.000 Ft-tal támogathatod a Katlant. Arra is van lehetőség, hogy jegy- vagy bérletvásárlás nélkül nyújts támogatást. Keresd a https://tixa.hu/ordogkatlan2023-katlanbarat oldalt.

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK ÉS VÁRUNK SZERETETTEL!

(X)

 

 

lokál
Happy Weightless – Infratrainer & Szolárium 
 
lokál
Tudás-Tudós-Karrier – ez a TTK!
 
lokál
Pécsi Műsor: 1979. június – 44 évvel ezelőtti programok