ZAJZAJZAJ podcast #22 // Martin Wanda
ZAJZAJZAJ podcast #22 // Martin Wanda
szerk / 2023-04-06 zene
Köszöntünk minden kedves érdeklődőt a ZAJZAJZAJ podcast 2. évadában! Ahogy tavaly, idén is kéthetente, a Made in Pécs közreműködésével jelennek meg beszélgetéseink. A házigazda Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából: 

"Wandát kamaszkora óta ismerem, szinte azonnal fényképezőgéppel a kezében. Abban a világméretű utazásban, ami az ő életét jellemzi, igazán megható ajándék volt az együtt töltött nap, amit persze jól végigbeszélgettünk. Családi örökségtől, egy dokumentarista projekttől Londonon át Los Angelesig. HS7 és Eagles of Death Metal és Fontaines DC és Vecna. Egy igazi self-made woman sikertörténet, tele érdekes találkozásokkal, különleges történetekkel. Aztán megérkezünk PJ Harvey-hoz. Mondjuk, ki máshoz?"

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

ételital
Teszteltük: OAKS borbár és kávézó
 
ételital
Teszteltük: Café Frei
 
lokál
Made in Pécs-díj 2022 – Az év civil projektje kategória jelöltjei