#Heti1Hetényi
#Heti1Hetényi
promo / 2021-09-30 lokál
Baranya egyik dinamikusan fejlődő települése, Hosszúhetény az utóbbi időben több tekintetben is felrajzolta magát a térképre.

Nemrégiben országos versenyekre alkalmas biciklipályákat épített (és épít a jövőben) a Mecsek lábánál meghúzódó község, ezzel erősítve a kerékpáros turizmust. Nyár eleje óta pedig a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által indított #Heti1Helyi, a helyi vállalkozások termékei és szolgáltatásai vásárlására ösztönző kampányhoz hasonlót valósítanak meg Hosszúhetényben.

„A helyi közösségi tévével, a 3Htv-vel összefogtunk a hetényi vállalkozók termékeinek, szolgáltatásainak bemutatására, hogy a helyben élők is lássák, milyen minőséget, milyen értéket teremtenek az itt működő vállalkozások, és lehetőség szerint őket részesítsék előnyben a vásárlásaiknál. A televízióban mindenkinek esélyt adunk a bemutatkozásra, mindezt ingyenesen. Az ötperces filmek által ismerhetik meg a helyben élők, hogy mit és hogyan készítenek a vállalkozók és az őstermelők” – foglalja össze a kampány tartalmát dr. Csörnyei László polgármester.

A kisfilmeket a tv Facebook-oldalán teszik közzé, egy-egy bemutatkozást több százan, akár ezren is megnéznek. A hetényi vállalkozók, termelők örültek a lehetőségnek, az autószerelőtől kezdve az üvegesig, a keramikusig, az őstermelőig, a borászig már többen be is mutatkoztak.

„Szerencsére nagyon sok vállalkozás működik Hosszúhetényben, így várhatóan több hónapig is eltart, mire mindenki sorra kerül a #Heti1Hetényi kampányban” – mondja a polgármester.

 

zene
Space Inhalerz utoljára
 
ételital
Okosabb lesz-e a konyha?
 
zene
Raziel