ZAJZAJZAJ podcast #19 // Iváncza Boglárka (BETWIXT, Pécs on Stage)
ZAJZAJZAJ podcast #19 // Iváncza Boglárka (BETWIXT, Pécs on Stage)
szerk / 2022-08-04 zene
Ez a ZAJZAJZAJ podcast tizenkilencedik része, ami kéthetente csütörtökönként jelentkezik. Házigazdája Beck Zaza, a 30Y zenekar dobosa, a ZZZ stúdióvezetője. A ZAJZAJZAJ podcast a Made in Pécs magazinnal együttműködésben, annak felületein jelenik meg. Zaza olyan vendégeket hívott meg, akik hasonló irányba gondolkodnak alkotásról, zenéről, és akikkel szívesen tárja fel ennek a világlátásnak a gyökereit, fontos lemezeit.

Néhány gondolat a podcastról Zazi tollából:

"a zajzajzaj alkotóközösség. meg kiadó. meg management. meg stúdió is. de vissza a lényegre: alkotóközösség. a zajzajzaj podcast-ja valamiféle stúdiónapló. arról szól, hogy kik vagyunk, vagy hogy kik nem. meg nemcsak arról. arról is, hogy sokan vagyunk, akik így gondolkodunk a világról. az alkotás szűrőjén át. félórás vágatlan beszélgetések ezek egy választott – nevezzük meghatározó – lemezen keresztül zajzajzaj alkotókkal és zajban hívőkkel. a beszélgetésekre a 2021-es év folyamán került sor, így néha komoly időutazás is, attól függően, kit mikor fújt a stúdiónkba a szél. most? köszönöm."

Leírás az aktuális epizódról Zazi tollából:

"Boci méltán reprezetntál egy nagyon nagy szeletet a pécsi kulturális életből, például annak a Made in Pécsnek is a kreatív munkatársa, ahol a ZAJZAJZAJ podcast megjelenik. De kötődik hozzá a Pécs On Stage-től a Space Ihalerz-ön át az ország egyik legizgalmasabb fesztiválja, sőt, még egy független elektronikus zenei kiadó is. Közben meg úgy pécsi, hogy veszprémi. Szóval mindenhogyan földimmel múlt héten ültünk le beszélgetni, lokálpatriotizmustól elektronikus zenék végtelenjén át a szubkultúrák, közösségek létrejöttéig és fennmaradásáig. Boci playlistjét pedig külön ajánlom, hiszen egy kifinomult, Berlinért rajongó DJ állította össze."

A beszélgetést itt hallgathatod meg.

Playlist az epizódban elhangzó dalokkal ITT.

(A podcast megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.)

súgó
Párbeszéd, sötétben
 
film
Mozinet Filmnapok
 
zene
Púder nélkül - Junkie Jack Flash